Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001

O Nas

Podjetje Kerlet d.o.o. deluje na slovenskem trgu od leta 2018 in smo eno izmed najbolj rastočih podjetij na področju projektiranja, svetovanja in prodaje vrhunske italijanske ter španske keramike.

 

Veliko maloprodajnih kupcev in velikih vlagateljev ter arhitektov je v nas našlo zanesljivega partnerja, kar dokazujejo številne ustrezne reference po vsej Sloveniji, Hrvaški in pa tudi širše v EU.

 

S prodajo vrhunske keramike, kopalniškega pohištva in sanitarne opreme sledimo svetovnim trendom na področju notranje opreme. Ponujamo inovativne rešitve, v katerih se lahko vsak posameznik s pomočjo našega izobraženega osebja prepozna. Mirage, Energieker, Kolpa-San, Globo so samo nekatera priznana imena, ki jih najdete v naših prodajnih salonih. Našo ponudbo smo obogatili z dodatnimi izdelki, katerih kakovost in dizajn predstavljajo korak naprej pri notranjem oblikovanju. To so svetovno znana blagovna znamka kaminov Nordpeis, Armature Bugnatesse in drugi.

 

Razvoj Kerlet-a vidimo v razvoju storitev za naše kupce z nenehnim izobraževanjem zaposlenih, razvojem prodajnih storitev in ponudbe izdelkov, ki so sinonim za kakovost in eleganco.